Lipun ostaminen

Lipunmyyntipaikat

Näillä sivuilla toimiva kauppa ja Laukaan Satamakahvila ovat ainoat viralliset lipunmyyntikanavat. Kauppa aukeaa klikkaamalla oikealla olevaa osta-painiketta. Lisätietoa lipuista ja kulttuurieduilla maksamisesta.

Lippuja on saatavilla sisäänpääsyporteilla sekä verkkokaupassa. Sisäänpääsyporteilla ei voi ostaa lippuja kulttuurieduilla.

Huom! Kaikkia lipputyyppejä on saatavilla rajattu määrä. Jos tapahtuma peruuntuu, lipuilla on palautusoikeus, muussa tapauksessa lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Tapahtuma on K18!

Yleistä

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA -painikkeesta tai siirtämällä halutun lipputyypin lippukaupasta ostoskoriin. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla, Smartum Pay:llä tai ePassilla. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä, mutta henkilöllisyystodistuksella varmistetaan tarvittaessa sisäänpääsyyn oikeuttava riittävä ikä.

Lippukaupasta vastaa Liveto. Asiakaspalvelu 0600-30005 (1,78€/min) tai
asiakaspalvelu(at)liveto.io.

Liveton toimitusehdot ja henkilötietojen käsittelysopimus löydät klikkaamalla. 

Huom! Kaikkia lipputyyppejä on saatavilla rajattu määrä. Jos tapahtuma peruuntuu, lipuilla on palautusoikeus, muussa tapauksessa lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Kulttuuri- ja liikuntaedut maksuvälineenä

Kaupasta voi ostaa pääsyliput käyttämällä Smartum Pay:tä, ePassia ja Eazybreak -etua. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Kesäisin liput voi hankkia myös Laukaan Satamakahvilasta käyttäen Smartum kulttuuri ja liikuntaseteleitä, kulttuuriseteleitä tai kulttuuri ja liikunta Saldoa (Huom! pelkät liikuntasetelit/liikunta Saldo eivät kelpaa). Satamassa käy myös Edenred kulttuurietu.

Kulttuuri- ja liikuntamaksuvälineillä ei ole mahdollista ostaa lippuja portilta. 

Avustaja

Avustaja pääsee avustajaan oikeutetun festivaalivieraan kanssa festivaalialueelle maksutta, ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla on avustettavan ja avustajan oltava rannekkeenvaihtopisteellä yhtäaikaisesti. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme +358 40 1639 771.

Lipun vaihtaminen rannekkeeseen / passiin

Varauduthan esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen rannekkeen vaihdon yhteydessä – tapahtuma on K18. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin ennakkovaihtopisteillä, joista ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Kyseisen henkilön tulee olla paikalla ranneketta noutaessa ja ranneke laitetaan suoraan ranteeseen. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voida vaihtaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman.

VIP-lippujen vaihto rannekkeisiin ja passeihin tapahtuu vain festivaalin sisäänpääsyportilla. 

Saapuessasi sisäänpääsyportille löydät erilaisia sisääntulokaistoja. Nopeuttaaksesi omaa ja muiden sisääntuloa valitse soveltuva kaista. Esimerkiksi ennakkoonrannekkeen vaihtaneet pääsevät kulkemaan suoraan portin läpi narikalle “rannekkeella”-kaistan läpi.

Jos huomaat, että ranneke on liian kireä niin älä katkaise/poista ranneketta itse vaan käänny meidän sisäänpääsyportin henkilökunnan puoleen.