Majoitus

Koko viikonloppu Laukaassa?

Laukaasta löytyy kaksi hotellia; aivan festivaalialueen vieressä sijaitseva Kylpylähotelli Peurunka ja noin 6km päässä oleva Varjolan tila. Jyväskylän ja Äänekosken hotelleilta pääsee näppärästi kulkemaan festaribusseilla. Kaikissa majoituksia koskevissa kysymyksissä pyydämme teitä kääntymään suoraan majoitusta tarjoavan yrityksen puoleen.

Festivaalialueen vierestä voit varata myös karavaanipaikan!

Kylpylähotelli Peurunka

Aivan festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Tarjolla useita majoitusvaihtoehtoja: hotellihuoneet, mökit ja huoneistohotelli. Lisätietoja: peurunka.fi

Varjolan tila

Majoitusvaihtoehtoja moneen lähtöön mm. hotellitason huoneita, huoneistoja ja mökkejä. Lisätietoja: varjola.com

Karavaanialue

Karavaanialue aukeaa pe 28.7. klo 16 ja sulkeutuu su 30.7. klo 12.

Aito festivaalikokemus karavaanialueella!

Karavaanialue sijaitsee aivan festivaalialueen läheisyydessä sijaitsevalla nurmialueella. Alueelta löytyy bajamajoja sekä vesipiste. Matkailuajoneuvossa voi yöpyä useampia henkilöitä, mutta huomioithan että koko karavaanialue on K-18.

Paikan varaus tapahtuman ajalle maksaa 79 €. Hinta sisältää yhden paikan matkailuajoneuvolle, yhden paikan mahdolliselle vetoautolle, sekä sähkönkäytön.

Paikat ovat myynnissä vain koko tapahtuman ajalle (28.-30.7.), ja vain tapahtuman asiakkaille. Lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Karavaanipaikka on mitoitettu maksimissaan noin 4m*7m kokoiselle ajokille. Huolehdithan että tuot mukanasi mahdolliset jatkojohdot ja adapterit.

Karavaanarit pääsevät Peurungan kylpylään etuhintaan 12 €.

Visit Laukaa ja Visit Jyväskylä

Lisää majoitusvaihtoehtoja Laukaassa:
Visit Laukaa ( visitlaukaa.fi/palvelut/majoitu )

Lisää majoitusvaihtoehtoja Jyväskylän seudulla:
Visit Jyväskylä ( visitjyvaskyla.fi/majoitu)