Vapaaehtoiseksi festareille

Kiinnostaako festarihommat?

VAPAAEHTOISET

Puistossa! -festivaali etsii joukkoonsa reippaita ja innokkaita vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena pääset kokemaan festivaalin uudella tavalla ja tekemään arvokasta työtä festivaalitiimissä. Vapaaehtoisena sitoudut tekemään vähintään yhden työpäivän, joka sovitaan yhdessä ennakkoon.

VAPAAEHTOISTEN EDUT

Kiitoksena vapaaehtoisille tarjoamme työpäiväkohtaisen lämpimän ruokailun, loistavaa työkokemusta ja mahtavat työkaverit. Halutessaan vapaaehtoistyöstä voit pyytää todistuksen. Vapaaehtoisena saat myös rannekkeen festivaalialueelle, jossa voit nauttia festivaalitunnelmasta työtehtäviesi ohessa. Lisäksi festivaalin aikana tarjoamme mahdollisuuden majoittua Laukaassa yhteismajoituksessa.

TEHTÄVÄT

Etsimme henkilöitä mm. lipunmyyntiin/rannekkeen vaihtoon ja narikkaan. Tarkemmat ohjeet, tiedot työnkuvista sekä työajoista käydään läpi kaikkien vapaaehtoiseksi hyväksyttyjen kanssa henkilökohtaisesti.

VAATIMUKSET

Edellytämme vapaaehtoisilta täysi-ikäisyyttä ja suomen- ja/tai englanninkielen taitoa.

HAKUAIKA

Vapaaehtoishaku on nyt auki! Täytä alla oleva lomake, ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään toukokuun aikana. Huomioimme myös toukokuun jälkeen tulleet hakemukset.

Hakulomake vapaaehtoiseksi

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia